Goodiebox unboxing

Aktiverings legetøj til…

vindmolleJa du læste rigtig, aktiverings legetøj.
Jeg har som tidligere fortalt en kanin, som hedder Mio. Han er en bestemt herrer som bider i sine tremmer i løbegården når vi har ham inde pga. gæster, om natten eller oprydning.

Han lever til dagligt frit i stuen når vi er hjemme, men som alle andre dyr har kaniner brug for stimulation. Mio er ingen undtagelse han kræver meget aktivering og en masse udfordringer dagligt eller bliver han en rigtig bølle og bider i møbler, sko, tøj, tæpper og alt hvad han mere eller mindre kan komme til.

Derfor har jeg investeret i et vindmølle som enlig bruges til hunde, der kan komme godbidder i vingerne også skal de få den til at dreje rundt, for at få noget ud.

Første gang vi gav Mio hans vindmølle havde vi fyldt godt med piller og godbider i, og det væltede ud af vingerne. Derfor har jeg denne gang tapet to ud af tre huller i vingerne og nu dosere den meget bedre.

Han har nu haft den i 4 timer og han har stadigvæk ikke tømt den, der i mod er han helt udkørt og ligger og sover.

Hvis i synes den lyder interessant kan den findes HER, hvor der på denne side også findes en masse andet godt aktiverings legetøj.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar, så vil jeg vende tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox unboxing