UDSALG!!

Apple Watch series2

apple-watch

 

Yes! – Endelig kom det.

Jeg har i September måned kort efter lanceringen bestilt et Apple Watch series2, men jeg har virkelig ventet længe på det. Men i mandags kom den længe ventede sms om jeg nu kunne afhente det i Humac.
Da jeg var på arbejde hentede jeg den i pausen, og kunne ikke vente med at få det pakket ud, heldigvis for mig blev det leveret med 100% strøm, så det eneste jeg skulle var at opsætte det.

Som i nok husker, fik jeg tidligere på året en iPhone 6s i rosegold, og jeg har derfor selvfølgelig også bestilt uret i rosegold. Det skal jo matche.

Uret kom med sort display, og en lækker rosegold urkasse. Remmen er en sart rosa, som de hos Apple kalder sandpink.

Jeg husker tydelig første gang jeg fik øjnene op for Apple Watch, det var på et af mine negle kurser hvor en af de andre teknikkers model havde et på i sølv med hvid rem. Det så bare smart ud og faktisk også ret elegant, jeg snakkede med hende angående uret for at høre om hun var glad for det eller hvordan. Hun fortalt hun var glad for uret, og at hun faktisk var overrasket over hvor meget hun brugte de forskellige apps.

Så da mine forældre og min lille søster brugte små 30.000kr i Humac sammen, blev vi enige om at mit lille ur ikke ville springe bugdet, og derfor fik jeg sådan et.

Jeg har nu haft det i en uges tid og jeg elsker det! – Det med notifikationer, sms og opkald kommer ind på uret er virkelig lækkert, så føler man ikke samme trang til at rende og tjekke sin telefon hele tiden.

Kan virkelig anbefale uret til jer, specielt hvis i allerede nu har overvejet det.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDSALG!!