Indretning og store beslutninger

At blive RIGTIG voksen

14064236_522273541308644_5006129523080670166_nEt sæt friske sommernegle. 

Det er idag lige gået op for mig hvordan fremtiden bliver.. Jeps når jeg er færdig med mit studie er det omkring 37timer i butik i ugen, og i travle perioder samt ferie mere. Det er hårdt at være i praktik, hårdt at arbejde 10-19 næsten hverdag, hårdt at misse det gode vejr for når man kommer hjem skal der laves mad og ordnes i huset.

Der skal laves madpakker, og samtidig vil jeg hellere end gerne have plads til mine skønne neglekunder. Nu er klokken blevet 21 og jeg kan endelig ligge og slappe lidt af, det er virkelig tiltrængt efter en lang vagt fra 8-17. Der har været status i butikken og vi havde faktisk næsten ingen mangler, dog var der linserne som var et stort rod og nok i sidste ende kræver en omstatus, sygt nederen.

Men jeg kan trøste mig selv med dagen i morgen hedder 10-16.30 også en sød kunde fra 17.15-18 ca også ellers bare weekend helt ind til mandag morgen hvor den igen står på en ny arbejdsuge.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretning og store beslutninger