Sikke en skøn dag!

Design, fashion og rejser☀️ – Rabatter

Jeps du læste rigtig. Det er blevet forår, jeg har påskeferie og det betyder at det er ved at være tid til at tænke på resten af året.

Efter jeg er startet på mit nye arbejde hos Synoptik hvor jeg skal arbejde det meste af påsken, er det blevet muligt for mig at kunne komme ud og rejse, opdatere mine nips ting og shoppe lidt lækkert til mig selv. Derfor har jeg igår brugt min første påske fridag til at surfe lidt på nettet efter lækkerier. Jeg elsker forår, sommer og efterår det er 3 årstider som jeg virkelig holder af. Så læs med nedenfor og se hvad jeg skal bruge noget af min fremtidige løn på.

Zalando

 

Jeg har brugt lidt tid på nettet den seneste tid og tjekket flere hjemmesider ud efter noget nyt tøj til hverdag men også noget jeg kan bruge på arbejde.
Inde på Zalandos hjemmeside er jeg faldet over disse skønheder. Jeg er helt pjattet med kjolen som har små hjerter over det hele. Den røde bluse er virkelig flot, og ville være sindsygt flot til en sort nederdel.
Hos Synoptik skal vi gerne have sort beklædning på og den sorte bluse ovenfor er heeeeeelt vildt lækker, den kan bruges over en nederdel eller et par jeans. Der er lige nu vilde rabatter og hente til brug ved Zalando, dem finder du hos Rabble.dk.

hotels.comNu er foråret ved at være godt igang og det betyder jeg er gået igang med at overveje hvor jeg skal hen i min sommerferie.☀️ Jeg har været inde på Hotels.com, og kigge. Der er virkelig mange fede lokations, mine farvoritter og mine drømme rejser er en tur til: London, Paris, Rom og ikke mindst New York. Det ville virkelig være de størte oplevelser. Rabble.dk har lige nu nogle gode rabatter til Hotels.com og du finder dem her. Jeg skal helt klart ha booket minimum et ophold, inden alle de gode rabatter stopper.

 

designdelicatessen

Udover at rejse og shoppe for dele af den “kæmpe store” løn jeg regner med at tjene skal jeg 100% ha købt lidt lækkert hjem til lejligheden.  Jeg vil gerne ha fat i Kaj Bojesens Abe, den har jeg fundet inde ved designdelicatessen.dk. Der inde har jeg også fundet en flot antik lyseslukker, som passer perfekt med den antikke brevvægt jeg har. Desuden er jeg faldet over den flotte “fodbold” formet lysestage, som har små huller og fordeler lyset rigtig flot.
Der kan ligenu spares helt op til 60% på tilbudsvare, og der er endda gratis fragt ligenu.

image

Indlægget er lavet i samarbejde med Rabble.dk.

rabble

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke en skøn dag!