Efter påske…

12939718_10209302924673129_458125067_n

Nu er jeg personlig ved at være kommet over påsken og alle de sammenkomster jeg var til. Det har været en uge med en masse sund mad, og lange gå ture. Jeg har nemlig behov for at være aktiv når jeg har spist lidt ekstra godt.

Skærmbillede 2016-04-03 kl. 17.24.47

Derfor har jeg investert i nye sko, de er denne gang fra Nike. Jeg har brugt rabatkoder fra Rabble, du finder dem her. Hos Synoptik er der dresscode til sko, og jeg har nogle mørke grønne Nikefree og dem har jeg ladet stå på arbejdet. Så derfor måtte have nogle nye sko, så jeg også har nogle til hverdag jeg kan bruge.

Skærmbillede 2016-04-03 kl. 17.39.46

Jeg er pt i en fase hvor orange og sort matcher rigtig godt. Derfor er jeg også faldet over denne løbe jakke, den er fra Miinto. I finder jakken lige her. Jeg synes den ser så dejlig ud og matcher mine sko rigtig meget, grunden til jeg pt er lidt hup på orange må være fordi det meste af mit tøj, er sort. Denne jakke kunne bruges over en sports top eller tshirt, på en af mine gå ture. I kan få den med rabat, hvis i går ind på Rabbles hjemmeside ved at trykke her.

 

Skærmbillede 2016-04-03 kl. 17.45.33

Jeg har gennem en af mine faste negle modeller fået anbefalet dette aktivitets ur fra Fitbit. Det synkronisere med din smartphone og har indbygget gps og pulsmåler, min model fortalte også begge dele er mege præcise. Hvis du vil have uret kan du få det her. Jeg overvejer helt klart at bestille det, kvaliteten var rigtig lækker og meget fleksibel. Hvis du bestiller fra CDON, kan du igen bruge en rabatkode fra Rabble.

 

image

 

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Rabble.dk

rabble

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar, så vil jeg vende tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg