De første skridt - Fedme operation

En mindre seng

Her hjemme er situationen sådan at vi pt. har en dobbeltseng. Ja eller det er faktisk to enkelt senge sat sammen.
Det fungere til dels også helt fint. Problemet er bare jeg HVER! nat ender i revnen (til trods for tyk top madras)!

Føj, av og øv, det er bare ikke godt for kroppen. Jeg er begyndt at have så voldsom ondt i ryggen og mine hofter når jeg skal op om morgenen.

Derfor har jeg besluttet vi skal ned i en 3/4 seng. Yes, ikke alle er lige begejstret men jeg er sikker på det giver det bedste resultat i sidste ende. Jeg ender nemlig i revnen fordi jeg er kontakt søgende, og derfor gerne vil ligge tæt. Det resultere i at vi til sammen kun fylder 3/4 dele af hele den store seng. Kan i se logikken i at få en mindre seng?

Vi var så heldige mine forældre have en ekstra seng til at stå vi kunne købe, så det er hvad dagen er brugt på.
De gamle senge er båret i kælderen, den ny er båret op i soveværelset og vi har overskuds agtigt nok også handlet til den næste uge. Det har været dejligt med en produktiv søndag, men nu sidder jeg i sengen i nyvasket, med rent sengetøj og min jumper på.

Håber i har haft en skøn weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De første skridt - Fedme operation