Nu det nu!

Endelig! – første skoledag

11973218_10207718189655744_2043814652_o

Endelig blev det min første skoledag, og det var mega spændende. Vi startede dagen med at have introduktion og opdeling i klasser, da vi var 70 nye studerende blev det til 3 klasser – jeg kom på hold 52.

Efter den første lektion, havde vi noget med introduktion til studiet, samt studiegrupper. Jeg er kommet i studiegruppe med 4 søde piger. Efter studie introduktionen fik vi lidt mere information omkring den første måneds tid på studiet. Amond som vores en lærer hedder fortalte at skolen skal deltage i et løb i Randers, hvor 9 fra klassen skulle løbe med.

I sidste lektion havde vi en introduktion til en forlæsning vi skal have i morgen, om hvordan vi bruger vores bog mennesket anatomi og fysiologi, vi gik igang med at lave nogle øvelser så vi er lidt inde i stoffet til i morgen.
På billedet ovenfor er et øje og alle de danske termer for de forskellige dele i øjet, vi skal altid bruge dem på latin, da det er sådan man gør i vores fag.

Nu har jeg en shellac kunde, derefter skal jeg læse de 10 sider til i morgen også ordne lidt her hjemme og lave mad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu det nu!