Fedme opration, fravær og eksamen...

Fedme operation – beslutningen.

Som jeg i sidste uge fortalte har jeg fået fortaget en gastric bypass (fedme operation). Dette er et valg jeg har taget da jeg i mange år har kæmpet med for lavt stofskifte, at leve sundt – ændre mine madvaner, dyrke mere motion, spise mindre, forløb hos kommunen og adskillige kure. Intet har lykkedes for mig. Den seneste livsstilsændring jeg prøvede var sense, og det hjalp mig da af med de første 10kg. Der efter stod jeg igen stille, urokkelig.

Gastric bypass er en operation hvor man går ind og mindsker mavesækken og rykker rundt på tarmene så optagelsen af mad og forbrændingen ændre sig.

Jeg blev opmærksom på operationen som en mulig hjælp til et vægttab, da jeg på instagram længe har fulgt en ung amerikansk kvinde (@erin_morgan) som har kæmpet mod vægten i mange år. Hun har været så inspirerende at følge, og efter en lang periode hvor hendes opslag har været overskygget af andre viste det sig at hun nu har fået gastric bypass, igennem hendes sygeforsikring. Jeg kunne se hvordan hun ændre sig, hendes udstråling, hendes opslag og hele hendes krop.

Desuden havde jeg en kær negle kollega, som på et kursus fortalt hun havde fået operationen og allerede havde tabt 40kg. Hun fortalt hun synes det havde været hårdt, men alt det hele værd.

Det gjorde jeg simpelhen måtte begive mig ud i at lærer mere om operationen, kravene og processen. Kunne dette være en hjælp for netop mig?

Efter at ha læst og undersøgt om operationen var en mulighed for mig, brugte jeg langtid på at lave en for og i mod liste. Jeg snakkede rigtig meget med min mor og min søster, det var vigtig for mig at have nogle omkring mig der kunne bakke mig op og støtte mig. Da det er en operation der er for altid er det vigtig og være helt sikker i beslutningen, inden man går i gang med den lange proces.

Jeg har flere idéer til indlæg om gastric bypass og hele forløbet liggende. Så følg endelig med hvis DU ønsker mere viden og tøv ikke med at kontakte mig hvis du ønsker hjælp eller mere information.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fedme opration, fravær og eksamen...