Sommer negle

Hus, have og fuldtidsjob

Huset set fra indkørelsen.

Fortiden bruger jeg alt min tid på at arbejde og at komme på plads i mit nye og noget anderledes bolig. Er nemlig fornyligt flyttet i hus og det er helt fantastisk. Der er så meget mere plads, der er have, ingen larmende naboer, ingen vilde fester på etagen under eller over.

Det er så meget mere mig, jeg håber med tiden at få lov at få en hund. Jeg kunne rigtig godt tænke mig en golden retiver, eller en mellem stor hunderace.

Her den mega lækre have set først fra terrassen og derefter fra det bagerste af haven og op mod huset. haven har en stor græsplæne men også en stor terrasse, hvor der er plads til at have både et sæt solstole og et lækkert sted at spise. Havesættene er blevet skiftet ud, da glaspladerne i bordet bliver utrolig varme. I haven er der kun stauder og en smule roser, lige til at overskue. Desuden er der et lille drivhus og nogle lækre frugt træer.

I stuen, der er et dejligt stort spise bord og en lækker stor sofa. Et af mine ynglingsting ved studen er klart lysekronen over spisebordet, den er virkelig smuk. Desuden er jeg pjattet med de brune nuancer der er og pejsen.

Her er soveværelset hvor der forenden af sengen er en skabsvæg. Hvor der er plads til alt tøj, vasketøjs-ordning samt opbevaring af håndklæder og sengetøj. På det lille værelse er der blevet lavet om så jeg kan sidde og lave negle og være kreativ. Foruden disse værelser er der endnu et værelse hvor der er lavet spille og afslappe rum.

Køkkenet er en smule gammel, men super funktionelt og rigtig godt indrettet. Der er mange skabe og plads til at have mange ting og mad i. Desuden er der plads til et lille spisebord, hvor man kan sidde til hverdag. Der er opvaskemaskine hvilket jeg på ingen måde ville være foruden, jeg er opvokset med opvasker og da jeg boede i lejlighed, gik der lige omkring 3-4 uger fra jeg var flyttet ind til der også  boede en opvasker.

Der et badeværele OG et toilet i huset. På badeværelset er der et badekar med boblebad funktion. Det er virkelig lækkert, når man kommerhjem fra en lang og stresset dag på jobbet. Desuden er det vildt praktisk der er et toilet til gæsterne så de ikke nødvendigvis behøver at bruge “the master bathroom”.

Jeg tror det var the grandtour i huset, det er med til at forklare hvorfor her har været så stille. Håber i kan bære over med mig, når mit neglenørde rum er helt færdig, skal jeg nok lave en roomtour, hvis i vil have det.

image

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar, så vil jeg vende tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer negle