New in

Indretning og store beslutninger

Livet er ikke altid en dans på roser. Specielt ikke når man flytter, når der skal tages beslutninger. Som jeg skrev i et tidligere indlæg, så er jeg jo flyttet i hus. Du kan læse indlægget her. Når man flytter i noget større end en 80 kvm stor lejlighed er det nødvendigt med flere og større ting.

Det betyder der er blevet købt en dejlig stor sofa, gud hvor man sidder godt i den (heldigvis). Dog er der også andre ting der mangler.

Der skal købes nye steak knive, da de andre var gamle og godt slidte. Jeg havde tænkt lidt på at købe disse fra RoyalDesign.dk. De er meget fede, men jeg er i tvivl om de mon er gode at holde ved?? Der er igen rabat og hente med hjælp fra Rabble.

Skærmbillede 2016-08-24 kl. 22.07.47

I stuen hænger der en mega lækker lysekrone, dog er jeg i tvivl om den får lov at blive hængende oppe eller om jeg skal have fat i en anden lampe evt. fra lampegiganten.dk. Inde på lampegiganten.dk har jeg kigget lidt på lampen neden under. Da jeg lige nu kan få frifragt med rabatkoder fra Rabble.dk. Lampen er dæmpbar hvilket er lækkert når man har gæster eller får en lækker og romatisk middag.

pellaro-daempbar-led-pendellampe-i-hvid-indendorsbelysning-3031719-30

I haven ville jeg gerne have nogle lækre lounge og spise møbler som man kan sidde i og drikke en drink eller bare nyde solen, jeg har kigget meget på siden Room21Igen kan Rabble altså bare hjælpe med nogle gode rabatter som frifragt og optil 20% på havemøbler.

Jeg er blevet lidt små forelsket i dette sæt. Det eneste minus der lige er ved det er at det til 6personer hvilket bliver en anelse for mange når der sjælden er flere end 4 til spisning. Måske det er fint nok, jeg er i tvivl. Hvad er jeres erfaringer med størrelse på havesæt?

Skærmbillede 2016-08-24 kl. 22.25.28

image

 

Indlæget er lavet i samarbejde med Rabble.dk

http://www.rabble.dk

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar, så vil jeg vende tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in