Uge 40

Jeg er stille fordi…

Bloggen har været stille og er stille den næste tid. Mine forældre har som sagt købt nyt hus og det betyder vi skal gøre det klar til at de kan flytte ind, så vi er lige for tiden igang med at tapeseer, male og ligge gulvtæpper.

Huset for den helt store omgang, så det tager alt tiden. Jeg har nu været der ude næsten hverdag i 14 dage og er nok ikke færdig med at komme på besøg før om 14 dages tid.

Vi har nu ordnet tapet og malet på første sal i huset, der er kun at male paneler og få gulvtæppet hjem så er første sal færdig. Vi har desuden malet 1 gang i stuen og trænings værelset – det skal ha 3 gange.
Så mangler de resterende 2 gange neden under, samt paneler også skal køkkenet males 3 gange også samt panelerne derude.

Huset mine forældre har købt ligger centralt i Jelling, hvilket er super lækkert hvis man skal der til eller fra med offentlig transport.

Det var en lille efterårs update her fra, jeg håber i nyder jeres ferie hvis i har sådan en og hvis i arbejder må i have en helt fantastisk arbejds uge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uge 40