Endeligt resultat

Jeopardy!

V35353_landscape_GE

foto af: www.viaplay.dk

Jeg sidder netop og ser Jeopardy, og tænker tilbage på den gang det startede med at kommer helt tilbage i 1995
– det kan jeg selvfølgelig ikke huske, men kan huske programmet fra omkring 2000, hvor Lasse Rimmer var vært frem til 2003 hvor Lars Daneskov overtog programmet frem til 2005.
Nu er det Adam Duvå Hall som er vært og jeg synes faktisk han gør det rigtig godt, for han er rigtig god i værts rollen og det har vi jo også set i programmet Fristet som kan ses på tv3play.dk

Siden hen har mine forældre haft Jeopardy spillet som “bræt spil”, hvor vi ofte har spillet det mens vi har været på ferie i sommerhuse eller ligne. Generelt kan vi godt lide at spille i min familie, vi kan godt lide at spille bla. Risk, Matador, Trivial Persuite, Uno eller et godt spil 500.

Jeg er ikke glad for spil hvor jeg skal svare på spørgsmål der kræver man bare generelt ved en masse om alting 😉 – jeg føler mig simpelhen dum. 😉

Jeg er selv rigtig god til Risk, Uno og 500. Jeg spiller jævnlig et spil 500, Uno, Ludo eller andre sjove mere børnevenlige spil med mine søskende, da jeg mener det er en rigtig god måde for os at få noget tid sammen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endeligt resultat