Nye farver

Job samtale update

Jeg har for ikke så forfærdelig længe siden lavet et indlæg om hvordan jeg i forbindelse med mit studie skal i praktik. I den sammenhæng havde jeg været ude med en masse ansøgninger, hvorfra jeg ventede svar.

Jeg har nu været til 1 samtale, som var ved Synoptik i Vejle – og jeg fik det sgu! Ja undskyld mit sprog… Det er bare så mega fantastisk, jeg skal starte d. 1/8-16 på 37 timer i ugen. Men, men, men ind til da skal jeg arbejde some time ansat. Det betyder at jeg skal arbejde efter skole og i weekenderne. Jeg har første arbejdsdag i morgen lørdag d. 19/3.
Det er så mega fedt, desuden skal jeg arbejde mandag, tirsdag, onsdag og lørdag i næste uge. Foruden disse vagter skal jeg arbejde d. 1/4 og igen d. 2/4.

Det er så mega fedt, jeg er helt oppe og ringe over det.

image

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar, så vil jeg vende tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye farver