I LOVE SHELLAC

Livet som optiker

image

 

 

I denne uge er jeg i praktik som optiker hos kæden CrossEyes, som forøvrigt har dansk designede brille og dansk produceret.

Det er en del af vores uddannelse at være ude og se om faget overhovedet er noget for os. Jeg skal også i praktik i et halvt år til august, og igen december 2017 hvor det er et helt år.

Målet med denne ugepraktik er at jeg skal få et indblik i den daglige drift af butikken. Jeg skal deltage i det daglige arbejde og være med til primært det daglige administrative arbejde. Desuden skal jeg deltage i synsundersøgelser, linsekontroller, udleveringerne af briller og opmålinger.

Indtil nu man vi konstatere at januar ikke optikerens månede da folk har rigelig af andre ting og bruge penge på. Det kan vi sige fordi vi generelt kan se på hele kæden at det ikke kun er i Vejle, der ikke er mange kunder.

Jeg har indtil nu været med til synsprøver og det var meeeeeega fedt at se i den virkelige verden, fra et fagligt perspektiv. Det er noget helt andet end når man selv sidder til kontrol i stolen.  Desuden har jeg været med til at udlevere briller, modtage briller, ordne kundekartotek og andet administrativ arbejde.

Jeg glæder mig rigtig meget til endnu en dag i CrossEyes i morgen, sammen med det noget så søde personale.

 

image

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar, så vil jeg vende tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I LOVE SHELLAC