Job samtale

Mine forårs ønsker

Jeg elsker og shoppe på hjemme siden Nelly, de har det helt rigtige udvalg af sko og stiletter, specielt her til foråret. De har andre ting end sko og stiletter, et bredt udvalg af alt hvad man skal bruge til at skabe sit ynglingslook.
Nelly er generelt en billig side, og man ender hurtigt med at have mange rigtig lækre ting i sin kurv når man shopper der inde fra.
Rabble.dk lører med rabatter og der er lige nu mulighed for at få fri fragt, og op til 60% på deres udsalg lige nu! Du finder rabat koderne lige her!

Jeg er netop faldet over disse Nike Thea i sort, som bare passer til alt!

126207-0426_5

Asos er en netbutik af samme type som Nelly.com, jeg har dog slet ikke brugt den så meget. Dog har jeg tjekket siden flere gange og de har et ok udvalg af forskellige ting til både mænd og kvinder. Jeg har fundet 4 lækre flat sandals, som jeg overvejer og investere i til sommeren! De er meget i samme stil, men nogle mere fine end andre. Det ene par er lidt mere rå end de andre, desuden er de sorte. Normalt er jeg slet ikke til sort, haha 🙂 –  men jeg synes virkelig de vil være fede til et par slidte jeans. De sorte sandaler finder i her. Rabble.dk har også nogle lækre rabatter til Asos bla. frifragt, og i finder dem lige her og der kan spares en del.

asos

Jeg er en sucker for accessories, specielt punge, smykker, solbriller og covers til min elskede iPhone. Derfor er jeg virkelig fan af rabatter, for i sidste ende kan man spare rigtig mange penge, hvis man er opmærksom på hvor og hvornår man køber. Jeg har været inde på Miinto og finde et cover jeg er blevet forelsket i, det er med dyreprint og guld detaljer. Jeg faldt i samme tur på siden en sindsyg flot ring som er i stil med den forlovelse ring jeg i fremtiden ønsker, desuden fandt jeg en lækker clutch/pung der ville matche de sorte sandaler og nogle lækre solbriller i sart rosa til at bryde det sorte look lidt.
Hvis i er blevet helt tosset med noget på collagen, så sig til så finder jeg nogle links til jer, i kan også selv  kigge på siden og finde lækre rabatter lige her.

miinto

Fortæl endelig hvis i vil have mig til at findre andre ting.. 

Jeg er beyndt at blogge for Rabble.dk, som er en side der samler rabatkoder til flere forskellige netbutikker. Mit mål er en gang i ugen eller hver 14. dag at finde inspiration til jer og fortælle om mine eventuelle køb. Så jeg håber inderligt i kan lide indlægget og hat fået lidt inspiration til fremtidige køb. Jeg håber i kan bruge rabatterne. Fortæl mig endelig hvad i synes om de ting jeg har fundet og hvilke der er jeres farvoritter 🙂

image

Indlægget er lavet i samarbejde med Rabble.dk.

rabble

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Job samtale