Fredags kærlighed♡

Mit bud på smukke negle

Jeg lavede den anden dag et indlæg om et sæt negle, som jeg godt kunne tænke mig at lave noget udfra. Indlægget finder du her.

Det har jeg nu prøvet og jeg kan fortælle jer at jeg er ret godt tilfreds med det jeg nåede frem til. Jeg lavede en forlængelse af kundens negle med CND Brisa gele og der efter har jeg lakeret dem med CND Shellac i farverne: Silver Chrome, Field Fox og Chifon Twirl. til sidst har jeg lagt sølv holografik glimmer i Silver Chrome, og og sølv hjerterne er foile lagt i sticky layer i Field Fox. Alle neglene er afsluttet med CND Topcoat.

Jeg har mange flere idéer og designs jeg gerne vil prøve så flere modeller er i søge lyset♡

Mit resultat blev dette:

12227789_436630589872940_1111688094671208040_n

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar, så vil jeg vende tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags kærlighed♡