Dagen før eksamen

Når virkeligheden presser på…

image

 

Kender i der? Når virkeligheden kommer og slår jer HÅRDT i hovedet med en hammer?

Jeg oplevede det idag da en nær mig ringede og sagde: Sarah fra på søndag flytter jeg. Og jeg var bare sådan lidt…. Sat what?! Jeg havde ikke set det komme og det var virkelig underligt, men det hele handlede om at det var en som har brug for tid til sig selv og finde ud af hvad meningen er med livet.

Jeg blev virkelig overrasket, en smule trist og glad. – det var rigtig mange følelser at skulle håndtere og det blev bare for meget. Er endnu ikke helt oven på og klar over hvad der foregår men jeg ved at det hele nok skal blive i orden. Det er et af de mest ustabile men alligevel mest stabile mennesker jeg kender.

Desuden er der det med vejret som ALDRIG er som man behøver, nu skal jeg op kl. 6 for at være sikker på at kunne nå til Randers til kl. 10. Jeg gider IKKE have sne, det er kold, besværlig og våd, hvilket det er uden alligevel så hvad skal vi med det?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen før eksamen