Efter påske...

Nyt i gardaroben

Jeg elsker at shoppe og min forårs garderobe er igang med at blive opdateret. Jeg har fået lidt lækkert ind af bukser og lidt bluser, men der er såååå meget mere jeg gerne vil have.

Når jeg skal shoppe vil jeg jo gerne have tingene lidt billigere, alle vil jo gerne spare lidt penge. Så når jeg skal finde inspiration til hvor jeg skal købe mine ting, går jeg ind på Rabbles hjemmeside og kigger efter gode rabatter.

asos

Jeg er helt pjattet med disse sandaler fra asos.comde har virkelig mange fede og forskellige ting der inde.

Skulle du nu sidde og læse med på min blog fra et af mine kære nabolande og få lyst til at spare penge på en masse forskellige ting. Kan du finde Rabble i Sverige her. Og er du fra Norge, finder du linket til Rabble lige her.

 

Zalando

 

Jeg har tidligere shoppet ting hjem fra Zalando blandt andet disse tre ting og de er virklige lækre, jeg fik fri fragt takket være Rabble.dk

Skærmbillede 2016-04-15 kl. 17.48.19Som i nok har opdaget er dette ikke mit første indlæg for Rabble. Jeg er nemlig blevet Rabble ambassadør og jeg ved de lige nu søger flere Rambaér. Kunne dette være noget for dig kan du smide en ansøgning afsted ved at følge linket her.

 

image

Indlægget er lavet i samarbejde med Rabble.dk

rabble

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar, så vil jeg vende tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efter påske...