En mindre seng

Så voksen pludselig

Min bedste veninde og hendes kæreste har nu været sammen hvertfald de sidste 6-7 år. Deres lille familie består af min bedste veninde, kæresten og hans søn. De er nu nået til et sted i deres liv, hvor det er tid til flere forpligtigelser og fremtidsplaner.

Det har resulteret i at de i 2017 købte en sprit ny bil sammen. Det er da et skridt i forpligtigelserne retning. Det var tydeligvis ikke voksent og forpligtende nok, hvilket betyder at de denne sommer har købt en lækker villa sammen. Det er bare SÅ voksen og ansvars fuldt.

Jeg er så glad på deres vegne og det er så skønt for dem at de nu har plads til at udvide deres lille 3 mands familie.

Vi var i weekenden til indflytter fest og lad os bare konkludere at der intet manglede. De havde sørget for alt og var ret tilfredse med der kun kom 50 ud af de 100 inviterede. – Jeg aner ikke hvordan de ville ha fået plads til os..

Jeg havde kæmpe krise dagen inden festen, for jeg viste ikke hvad jeg ville have på. Heldigvis komme DAO, med et af mine online køb så jeg kunne få den på, nemlig den skønne kimono på billedet under. Mønstret er bare SÅ flot jeg bare måtte eje den. (beklager den dårlige billede kvalitet)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En mindre seng