Nye negle og spaghetti kødsovs

Studie, kæreste, job og drømme…

Jeg er nogen gange i tvivl, om hvor vidt jeg er det rigtige sted i mit liv. Kender i det? Jeg er bare så meget i tvivl om jeg virkelig vil være optiker, om jeg virkelig er klar til at slå mig ned, stifte familie og ellers bare have det stille og roligt..

Vil jeg ud og rejse? Vil jeg bo i Danmark? Vil jeg arbejde som aupair? Vil jeg virkelig uddanne mig som optiker, eller er det noget andet jeg er ment to be?

Jeg har jo altid drømt om at blive frisør, negletekniker eller kosmetolog, men ingen af de drømme har været mulig for mig ind til nu. Det ireterre mig grusomt for jeg kan mærke jeg synes optiker faget er spænden, men det fanger mig slet ikke så meget som de andre fag.

 

What to do, what to do…..

 

image

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar, så vil jeg vende tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye negle og spaghetti kødsovs