Jeg er stille fordi...

Velkommen efterår!

804580_10208053265632434_188348517_n

Igen er der gået længe mellem mine updates og det er simpelhen ikke okay. Jeg føler mig bare presset og udkørt for tiden.

Jeg elsker efterår for det giver anledning til hygge og afslapning, evt også hjemme bagte boller og kakao – virkelig lækkert.

Hele efterårs ferien blev mere eller mindre brugt på at male eller kører bil frem og tilbage for mine søskende, eller til Bilka for at hente mere maling og fugemasse. Jeg fik faktisk kun søndagen i uge 42 til at slappe af.

Jeg har slet heller ikke haft modeller hele efterårs ferien, så det var super lækkert at have besøg i mandags og i tirsdags. Jeg har desuden også fået ordnet mine egne negle som er blevet korte og fået en lækker bordeaux rød Shellac på, med et svagt pust af sølv holo glitter.

Jeg kan mærke at nu når jeg er startet i skole efter “ferie” er det blevet sværere at komme op om morgen, og det hænger nok sammen med det er koldere og mere mørkt om morgenen når jeg skal afsted, desuden var min plan at ferien skulle ha være brugt på ingen ting så jeg kunne lade op.

Apropo koldere, så er vejret en underlig størrelse, for jeg tjekker vejr udsigten hverdag inden jeg tager hjemmefra, både i Vejle og i Randers (er engang kommet afsted i Birkenstock i regnvejr), og jeg kan se at 9 ud af 10 dage er det koldere i Vejle end Randers, men det er i virkeligheden slet ikke sådan.
Vejret i Randers er nemlig ofte meget dårligere end i Vejle, selvom det ikke ser sådan ud på vejrudsigten, der er ofte både tåget, koldere, vådere eller noget et andet vejr agtigt anderledes.

Jeg er stadigvæk yderst tilfreds med valget af uddannese, og er sikker på det nok skal blive godt når jeg er færdig.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er stille fordi...